Tjänster

Redovisning

– låt siffrorna berätta en historia

Låt siffrorna i din redovisning berätta sin historia – och lär dig att förstå den. Det är din väg till mindre administration, enklare beslut och – målet med alltihop – bättre affärer. Om du har ordning på dina siffror har du alltså alla förutsättningar för att lyckas med resten.

Vi vill gärna få dig att gilla redovisning och kunna förstå vad sifforna har att säga. Men föredrar du att slippa, så kan vi nöja oss med att bara ta hand om den åt dig också. Du väljer hur mycket vi ska göra – och vad du sköter själv.

Skall man ha revisor – vad innebär det?

Numera behöver inte de mindre aktiebolagen ha en revisor. Men vad betyder det för ditt företag? Faktum är att du kan se till att i stället få en annan typ av kvalitetsstämpel – en Rapport över årsredovisningen.

Eftersom en Rapport om årsredovisningen alltid måste upprättas av en auktoriserad redovisningskonsult visar den att bolaget har en seriös redovisning. Den rapporten är ditt kvitto på att företagets bokföring är gjord av en kompetent person – en trygghet både för dig, Skatteverket och dina affärskontakter.

Vi säger inte att en revisor är överflödig. I bolag som arbetar med hög risk eller har stora lån är det en stor tillgång. Men är du i första hand ute efter någon som tar hand om löpande redovisning, skattedeklarationer, löner, bokslut, årsredovisning och inkomstdeklarationer då täcker en auktoriserad redovisningskonsult mycket väl dina behov.

Vi kan hjälpa dig med:

 • bokföring
 • fakturering
 • betalningar
 • löneadministration
 • skatteredovisning
 • bokslut och årsredovisning
 • inkomstdeklarationer

Vem gör vad?

En revisor granskar ett aktiebolags räkenskaper i efterhand och kontrollerar att allt är rätt och riktigt.

En redovisningskonsult sköter den löpande bokföringen i ett företag och kan också vara ett bollplank i ekonomifrågor.

 

Smarta rutiner

– spar tid och pengar

Lång erfarenhet från massor av olika branscher har gett oss en säker blick för hur dina rutiner kan bli bättre. Att upptäcka nya Lean-inspirerade sätt som du kan effektivisera administrationen på gör oss riktigt nöjda och glada. Och för dig spar det inte bara tid och pengar – jobbet blir dessutom roligare.

Arbetet anpassas naturligtvis helt efter hur ditt företag ser ut och hur ni jobbar. Ofta handlar det om att analysera flöden och identifiera administrativa trösklar.

Rådgivning

– se dina affärsmöjligheter 

Vi vet att sifferarbetet faktiskt är grunden för bättre affärer. Har du ordning på papperna, effektiva flöden och bra rapporter – då kan du också fatta rätt beslut. Men vårt engagemang slutar inte när bokföringen är på plats. Vi vill och kan ge dig mycket mer.

Vi är själva entreprenörer sedan tjugo år tillbaka med olika bakgrund och utbildning och en välfylld kunskapsbank som vi gärna delar med oss av.

”Se oss som ekonomirådgivaren som finns där när du behöver bolla dina affärsbeslut och vardagsutmaningar”

Vi kan hjälpa dig med:

 • lönsamhetsanalyser
 • strategiska företagsfrågor
 • planera vinstdispositioner
 • långsiktiga planer för företagandet,
 • t.ex. köp, försäljningar och pensionsstrategier

Koll på siffrorna?

Det finns flera enkla och effektiva sätt att strukturera redovisningsarbetet. Kanske kan vi till och med inspirera dig att tycka att redovisning kan vara lite kul? Boka in en gratistimme med oss.

Vill du lägga mindre tid på administration?

I de flesta företag kan de administrativa flödena bli smartare. Hör av dig till oss så får du en inblick i hur ditt arbete kan bli effektivare med relativt enkla medel. Vi bjuder på en timme.

 

Hur kan du öka lönsamheten?

Vi vet hur man kan arbeta med lönsamhet på olika plan för att skapa bättre affärer. Under en kostnadsfri timme med oss får du insikter och inspiration som du kan använda i din verksamhet.