Nyheter

Stavegren & Partners mot ny adress!

Efter tio år vid Globen är det dags för förändring. Den 15 oktober går flyttlasset till Ölandsgatan 42.

– Vi tycker att det känns väldigt inspirerande att byta miljö och ta steget över till Söder, säger Malin Rosengård, tillträdande vd. Vi står inför en generationsväxling här hos oss, så de nya lokalerna kommer att passa våra nya planer utmärkt. Eftersom vårt arbete numera i huvudsak är digitalt behöver vi en annan typ av lokal.

Samtidigt kommer Claes Stavegren och Ragna Karlén Stavegren att arbeta från nytt kontor i Trosa och Jenny Ringh kommer att lämna företaget för att övergå till egen verksamhet.

– Det känns mycket bra för Claes och mig att lämna över ansvaret till våra medarbetare säger Ragna som varit vd för företaget. Det har varit roligt att jobba tillsammans för kvalitet och kontinuitet under flera år. I oktober lämnar jag ifrån mig vd-titeln och kommer bara att jobba som konsult, liksom även Claes.

Det blir enkelt att hitta till vårt nya kontor som ligger mitt emot Ringens köpcentrum i hörnet av Götgatan och Ölandsgatan. Närmaste tunnelbanestation är Skanstull och parkering finns både i Åsögaraget och P-hus Skanstull.

Väl mött på nya adressen efter den 20 oktober. Har du några frågor är du välkommen att kontakta din kontaktperson hos oss eller:

Malin Rosengård, 072-402 2303

Claes Stavegren, 070-493 0437

Ragna Karlén Stavegren, 070-4930434