Om oss

Din utmaning är vår utmaning

Tycker du att redovisning mest är ett nödvändigt ont? Då vill vi gärna få dig att upptäcka något annat. Att sifferarbetet faktiskt är grunden för bättre affärer. Har du ordning på papperna, effektiva flöden och bra rapporter – då kan du också fatta rätt beslut.

S&P är ingen vanlig redovisningsbyrå. Det har vi aldrig varit. Kanske för att vi sedan starten har hjälpt våra kunder med så mycket mer än enbart redovisning – strategiska företagsfrågor och ekonomisk rådgivning bland annat.

Så när redovisningen är gjord går vi steget längre och tolkar konsekvenserna av den. Hur kan ditt företag bli ännu starkare, bättre, lönsammare? Vår kunskapsbrunn har djup och bredd – och vi delar gärna med oss. För att få företag att utvecklas är det bästa vi vet.

Historia

Verksamheten startades i början av 1990-talet av Claes Stavegren och Ragna Karlén Stavegren. I dag är vi tio anställda med olika bakgrund och kompetens. De flesta av våra kunder är ägarledda mindre företag i Stockholm. Tillsammans representerar de ett stort antal branscher som till exempel konsultation, detaljhandel, tillverkning, bygg, fastighet och restaurangverksamhet. Bland våra kunder finns också privatpersoner och organisationer.