Arbetsmetod

Passar vi ihop?

Söker du en traditionell redovisningsbyrå som konterar, levererar – och sedan är det bra med det. Då är vi inte rätt val för dig. Men söker du en aktiv samarbetspartner som intresserar sig för din verksamhet och delar dina mål och visioner för företaget – då kan du sluta leta nu. Hör av dig till oss i stället, så kan vi komma igång så fort som möjligt.

Vårt signum är att vi verkligen fullt ut engagerar oss i dina affärer och arbetar för att de ska växa. Därför vet våra kunder att de alltid kan räkna med oss. Som en pålitlig och kunnig rådgivare, som affärsinspiratör och bollplank och som en pådrivande kraft för ditt företags utveckling.

Vardag på webben

Tekniken kan aldrig ersätta det personliga mötet, men ibland är det väldigt praktiskt att ha tillgång till webbaserad dygnet-runt-service. Därför arbetar vi med olika digitala verktyg som Finsit (tidigare  Företagsplatsen) – ett presentationsverktyg för ekonomisk information. Det gör att du via webben får full kontroll över ekonomin utan att du behöver hantera själva administrationen.

Vill du sköta mer av administrationen själv går det också bra – vi erbjuder olika digitala lösningar.